Прочитај ми чланак

ПОЗИВ ЗА НАРОДНУ ПОДРШКУ 24.12.2018. У 12:00 Ч.: Нови протест у Београду

0

„Сви достојни људи који желе добро овој земљи и који се осећају достојни овог народа, су позвани да изађу у понедељак 24.12.2018. у 12ч, у Београду, испред Tужилаштва, у Kатанићевој 15, да пруже народну подршку тужиоцу да процесуира све оне који су покрали изборну вољу грађана”, каже се у саопштењу покрета „Достојни Србије”; у којем се још и додаје:

„Покрет Достојни Србије и сви покрети који су приступили овој идеји су иницијатори овог окупљања: Србија – Минут до дванаест, Антикорупцијска лига Балкана, Удружење грађана Спас, Омладинска иницијатива Србије – Они долазе, Удружење избеглих и прогнаних лица са територије бивше СФРЈ, Удружење грађана Никола Тесла Нови Сад, Покрет грађана Морамо, Удружење Југ Србије Ниш, Покрет Имате право да знате истину Чачак и Ужице и два полицијска синдиката” .

Ово је једино могуће решење да се ослободи земља и народ од окупације! Све остало је превара и обмањивање народа. За разлику од других, мишљења смо да то треба бити радни дан, када раде судови и остале државне институције. сСве друге шетње, викендом, у вечерњим терминима, имају за задатак да истроше енергију народа.

Са вама и уз вас, до слободе!”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!