Прочитај ми чланак

ПОСЛАЛИ ПОРУКУ Конференција за штампу лидера опозиције испред Председништва Србије

0

У току је конференција за штампу потптреседника ПСГ, Павле Грбовић, лидера Заједно за Србију Небојше Зеленовића и председника СП Двери, Бошка Обрадовића. У видео линку испод пратите ток овог догађаја:

После четири месеца организатори протеста „1 од 5 милиона“ заједно са Савезом за Србију разапели су шатор у близини кабинета председника Александра Вучића и формирали „Слободну зону“ – „зону слободну од пропаганде власти“, јер је главна примедба опозиције да нема слободних медија.

Фото: Србин.инфо

Сваког дана једна од чланица Савеза за Србију или народне иницијативе „1 од 5 милиона“ имају дежурства у Слободној зони организовајући конференције за штампу, разговор са народом или трибине током целог дана од 13:00 до 21:00.

Данас, Српски покрет Двери, који је дежурао од петка 10.маја у 13:00ч, предаје смену дежурства Покрету слободних грађана који том приликом од 14:00ч организује конференцију за штампу на којој ће да говоре потпреседник ПСГ, Павле Грбовић, лидер Заједно за Србију Небојша Зеленовић и лидер Двери, Бошко Обрадовић.

А шта су приликом ове конференције изјавили опозициони лидери пратите у видео линку горе.

Фото: Србин.инфо

А шта су рекли прошле недеље, када је организована конференција за штампу приликом сличне предаје дежурства погледајте у видео линку доле:

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!