Прочитај ми чланак

ПОРТУГАЛАЦ МАУРИЦИО: „Косово је Србија, живео врховни командант Слободан Милошевић“!

0

tw-comandante-mauricio-2_iff

Ја сам чврсто одан учењима Владимира Лењина, Јосифа Стаљина! Отаџбина, или смрт, по поручује Командант Маурицио, један од највећих светских твитерашких антиглобалиста у кратком опису свога профила, који има чак 19.200 пратилаца.

Маурицио је досад написао више од 44.000 твитова на португалском језику у којима велича некадашњег председника Србије Слободана Милошевића, али и комплетно српско руководство из деведесетих година. Подршку даје и Владимиру Путину, Угу Чавесу, Махмуд Ахмадинеџаду, Садаму Хусеину,…

– Слободан Милошевић ће заувек остати упамћен као анти-империјалистички лидер који је дао свој живот да спасе Србију од канџи царства. Живела Србија, живео врховни командант српског народа Милошевић. У част Милошевићу који се борио против империјализма. Врховни командант Слободан Милошевић је био велики човек. Косово је Србија, поручује Командант!
 
Он је такође поставио Јутјуб линк српске химне Боже правде, а у продужетку је написао:

– Ова музика је настала у годинама сиромаштва. Кукавице су наметнули санкције Србији, али та музика показује моћи СР Југославије и српског народа под врховним командантом Војске Југославије и председником Савезне Републике Југославије Слободаном Милошевићем, наводи Маурицио.

(Вести он лајн)