Прочитај ми чланак

Помоћница градоначелнице пријавила ПЕНЗИОНЕРКЕ за угрожавање безбедности!

0

У полицијској станици у Нишу, пет жена, од којих су три пензионерке, а најстарија има 83 године, дале су изјаве, јер их је пријавила Марина Живуловић - Петровић, помоћница градоначелнице Ниша, да су јој угрозиле безбедност! У станици су већ неколико сати, јер свака улази посебно да да изјаву поводом пријаве, на коју је нишка полиција експресно реаговала.

Како кажу, све је кренуло у прошли петак када су се окупили на паркингу испред своје зграде, на Синђелићевом тргу и улици Светозара Марковића, који је од 1974. године њихов, а сада је град Ниш одлучио да га узме.

Сваки стан има уговор да је тридесети део тог простора њихов. Ипак, то није за градску нишку власт никакав правни валидни папир, јер се у овом граду закон примењује одокативно, па су игнорисали ту чињеницу. Зато су у петак сви станари изашли испред зграде, која је заправо преко пута Управе за грађевинарство. Пред крај радног времена из те зграде је изашла Живуловић, која би заправо као помоћница градоначелнице треало да буде у Градској кући и оне су је питале „зашто им се отима паркинг“.

– Нико ту ником није претио, угрожавао га, само смо питале и то не само ми, већ сви окупљени. Наш управник зграде је покушавао да дође до ње и покаже јој папире, али није хтела да га прими – кажу жене, које су у чуду и које не могу да верују шта их је снашло.

И Живуловић- Петровић, помоћница Драгане Сотировски, је пролазећи отишла. Није одговорила на питање окупљених грађана, али је поднела пријаве!

– Пет Нишлијки даје изјаву у полицији по пријави помоћнице градоначелнице Марине Живуловић – Петровић. Угрозиле су јој сигурност тиме што су је питале зашто им отима паркинг. Најстарија суграђанка има 83 године. Па, како ове жене могу да угрозе сигурност било кога? Марина, срамото – прокоментарисала је на свом Твитер налогу председница нишког одбора Странке слобде и правде Јелена Милошевић, која је у овом тренутку са женама испред станице полиције.

Она је јуче на позив суграђана, заједно са новинарима, била баш на том простору и нагласила да се грађанима отима паркинг.

Ми смо позвали Марину Живуловић- Петровић, али она није одговарала на позиве и поруке.