Прочитај ми чланак

ПОЛИТИЧКИ МОТИВ: Председник Омладине СРС после трибине пребијен и завршио на Ургентном!

0
Пребијен Владимир Миладиновић

Пребијен Владимир Миладиновић

Владимир Миладиновић, председник Савета за омладину ОО СРС у Оџацима, брутално је претучен док се око три сата после поноћи враћао кући из кафића.

Он је после напада завршио у болници у Сомбору, на Одељењу за збрињавање ургентних стања, са хематомима на глави, поломљеним носом, расекотинама испод десног ока и модрицама у пределу бубрега.

Миладиновића су напала двојица младића, које раније никад није видео, па претпоставља да нису из Оџака.

– Код огледала на раскрсници, у близини моје куће, зауставио ме је један од тих младића и питао где је центар града. Окренуо сам се и показао руком, а онда сам осетио снажан ударац. У том моменту се појавио и други нападач. Једном руком су ме држали, а другом ударали. После тога су ме оборили на земљу и шутирали. На одласку један од њих ми је рекао:

„Повуци се, ако нећеш да ти се ово понови“ – испричао је Владимир.

Напад на њега догодио се два дана после трибине СРС „Млади у политици“ и неколико часова пошто је комплетан снимак тог скупа приказан на локалној ТВ 25.

Владимир је на трибини, између осталог, рекао да „омладина заборавља своје корене, а идоли су јој данас криминалци, старлете и тајкуни“.

Председник ОО СРС Никола Орлић изразио је бојазан да ће напад на Миладиновића бити игнорисан, „као што до данас нису кажњени они што су пребили радикале у општини 15. децембра 2013. године, на дан локалних избора“.

Орлић је позвао МУП, тужилаштво и судство да реагују поводом физичког насртаја на председника омладине ОО СРС, „јер ако то не учине, неће се моћи правдати да нису знали шта се дешава“.

ПОЛИТИЧКИ МОТИВ ЗA БAТИНAЊЕ

Чланови СРС у Оџацима убеђени су да је батинање њиховог младог колеге политички мотивисано и да је у вези са трибином, одржаном у Спортско-пословном центру у Оџацима, на којој су говорили и председник Окружног одбора странке за Западнобачки округ Милан Ћук и потпредседник СРС Милорад Мирчић.

Извор: Вечерње новости