Прочитај ми чланак

ПОКС: Тужилаштво да реагује поводом покушаја куповине одборника др Несторовића

0

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) сачекао је десет дана да види да ли ће тужилаштво реаговати по службеној дужности, поводом тврдњи др Бранимира Несторовића да су његовим одборницима нуђене стотине хиљада евра да подрже власт СНС, али пошто се то није десило, ми ћемо поднети пријаву.

– Ради се о кривичном делу нуђења мита и уместо да тужилаштво реагује по службеној дужности, ништа се није догодило, јер не живимо у правној, него у напредњачкој земљи где институције државе више не постоје. Због тога ћемо ми поднети кривичну пријаву против НН лица из СНС, а било би корисно као главни сведок да се професор Несторовић изјасни ко је нудио мито и полицији олакша посао – изјавио је председник ПОКС, Војислав Михаиловић.

– СНС је и поред разоткривене изборне крађе изгубила већину са СПС у Београду, а сада покушава нечасним радњама, куповином одборника да изигра изборну вољу грађана и поново се домогну власти у нашој престоници. То их може скупо коштати, као Милошевића 1996, када је био почетак његовог краја – додао је Михаиловић.