Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДАЈТЕ! СНП Наши и Двери извиждали Ану Брнабић због издаје Србије!

0

Припадници СНП "Наши"и Двери данас су извиждали Ану Брнабић приликом њеног обраћања у Орашцу на прослави Дана државности.

Више десетина људи звиждало је Ани Брнабић док се обраћала грађанима, а затим су отворени транспаренти које су активисти СНП „Наши“ држали у рукама на којима је писало ВУЧИЋУ ИЗДАО СИ КОСОВО!

По речима председника СНП „Наши“ Ивана Ивановића ово је одговор грађана Србије пред најављену издају Косова од стране Александра Вучића и Ане Брнабић која подржава идеју о „разграничењу“.

Ивановић је додао „издају Косова нећемо прихватити ни по коју цену, јер је то против Устава Републике Србије и на сваком месту ћемо на то подсећати и Александра Вучића, али и све званичнике Републике Србије.

ИЗДАЈА НЕЋЕ ПРОЋИ!

Премијерка Србије Ана Брнабић извиждана на обележавању Дана државности уз повике издаја

Председница Владе Србије Ана Брнабић данас је на централној церемонији обележавања Дана државности у Орашцу извиждана уз повике „Издаја“и „Издали сте Косово“.

Док је Брнабић држала говор испред споменика вожду Карадјордју неки од окупљених певали су „Ој Косово, Косово земљо моја вољена“.

Звиждуци су се чули и на помињање председника Србије Александра Вучића током говора премијерке, као и док га је у говору споменула и председница Републике Српске Жељка Цвијановић.

Први звиждуци чули су се пошто је премијерку и председницу Републике Српске Жељку Цвијановић водитељка програма позвала да положе венац на споменик.

Брнабић је, пошто су јој звиждали док је држала говор, рекла да данас када треба да славимо претке и покажемо јединство у борби за бољу будућност имамо људе који су дошли да звижде.

„Али нека је то тим људима на част. Ми ћемо се борити и ја могу да вам гарантујем што сте ви гласнији то ћемо се ми борити јаче“, истакла је Брнабић.

Она је рекла да види кога представљају и да види заставе које носе и поручила им да „фашизам у Србији никада неће победити“.

„Много је Србија пропатила због фашизма, нећемо ово толерисати, али молим вас још једном испоштујте претке и државу Србију“, казала је Брнабић.

Она је исткла да се поноси својом земљом и тиме шта је Србија данас, њеном јачином и храброшћу.

Неки од окупљених који су звиждали, осим застава Србије носили су и заставе покрета „Наши“ и „Двери“.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!