Прочитај ми чланак

ПОДНЕТА ТУЖБА за утврђивање очинства над дететом девојке Ане Брнабић ФОТО

0

Мирковић тврди да Милица Ђурђевић уопште није геј, већ да је плаћена 15 000 евра месечно од Ане Брнабић да симулира њену девојку и геј везу.

Саша Мирковић лидер покрета Чувари Србије најавио је да ће поднети тужбу за утврђивање очинства на дететом Милице Ђурђић. Данас је ту тужбу званично и поднео.

Мирковић у тужби тврди да је имао интимне односе прошле године у својој кући на Бежанијској коси у Београду са Милицом Ђурђић те да постоји основ да сматра да је дете које је ове године родила Милица заправо његово дете.

Мирковић у тужби захтева ДНК вештачење на Институту за судску медицину у Београду.

У изјави за Антибот портал Мирковић тврди да Милица Ђурђевић уопште није геј, већ да је плаћена 15 000 евра месечно од Ане Брнабић да симулира њену девојку и геј везу. Мирковић тврди да је он заиста отац детета и да је Милица потврђено стрејт особа, што ће и ДНК анализа показати.

– Ово је удар на породичне вредности у Србији! Овај лажни геј пар покушава на мала врата да прогура закон о геј браковима у Србији и усвајању деце од стране ЛГБТ особа. Моја борба није само да докажем да је дете моје, што ми је у овом моменту најпрече, већ и да покажем Србији како Ана Брнабић манипулише јавношћу и како покушава да изигра поверење грађана Србије али и ЛГБТ популације у Србији јер на нелегитиман начин, преварама и подметачинама жели да озакони праксу геј бракова и усвањања деце од стране ЛГБТ особа. – рекао је Мирковић за Нови Центар.