Прочитај ми чланак

Почело рушење Вучића: ‘АВ није мој председник’ и ‘Бојкот’ на мостовима (ВИДЕО)

0

У суботу, 09.11. 2019. увече, мостови на аутопуту у правцу Ниша, на општини Вождовац били су прекривени паролама: „АВ није мој председник”, „Ко наружава терористе”, „Или Зарић или Весић” и „Бојкот”.

Поменуте поруке поставили су активисти општинског одбора Народне странке, на Вождовсу, који су се и огласили саопштењем у којем се између осталог наводи разлог за овакав њихов чин:

„Србија је нажалост данас под окупацијом ратних профитера и криминалаца који изнутра урушавају нашу државу газаћи законе и Устав наше државе. У нормалној земљи држава има своју мафију, у Србији, нажалост, мафија има своју државу чији су представници највиши руководиоци владајучег режима.

Због блокада медије и њихове контроле од стране једног човека, Александра Вучића, који у стварности попут најгорих диктатора узурпирао законодавну, извршну и судску власт, већина народа није ни свесна у каквом се трагичном положају налази, како наша држава тако и они сами.

Народна странка овим чином, постављењем парола на мостовима Вождовца, још једном указује на важност слободе говора, која је отета од грађана Србије самовољом неколицине кабадахија; и категорички одбија да поклекне пред насиљем, настављајући да се бори за истину на улицама свим демократским средствима. Без обзира на то колико и коме истина смета.”