Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: „Педери у фотељама“ да стану на чело геј параде

0

Dveri-pokret-za-zivot-srbije

 

На конференцији за медије у канцеларији Повереништва Двери у Чачку, Бошко Обрадовић позвао је политичаре који подржавају геј параду да се ставе на чело колоне, јер је то њихова манифестација и њихов систем вредности.

На конференцији за медије у канцеларији Повереништва Двери у Чачку, Бошко Обрадовић, члан Старешинства Покрета Двери и шеф одборничке групе Двери у скупштини града Чачка, позвао је политичаре који подржавају геј параду да се ставе на чело колоне, јер је то њихова манифестација и њихов систем вредности. На другој страни је породична Србија која неће дозволити педербалове у Србији и којој је доста понижавања и вређања породичног морала и свих наших породица. Када се Двери буду питале и одлучивале у Србији ће бити примењено руско законодавство које забрањује геј параде на 100 година и посебно забрањује агресивну пропаганду хомосексуализма малолетним лицима, што је главни циљ добро плаћених промотера идеологије хомосексуализма.

Сви они који претходних година нису веровали Дверима да је геј парада само почетак парадирања идеологије хомосексуализма кроз све поре нашег друштва, ове године могу и сами да се увере у то. Наиме, промоција хомосексуализма је постала државни пројекат, и у ту функцију стављени су школски предмети и уџбеници, Министарство унутрашњих послова, Центри за социјални рад, наше паре из државног буџета, као и комплетна Скупштина Србије која најављује доношење закона о говору мржње којим би сви који се противе педербаловима били кривично гоњени и затварани. Поједини водећи представници владајућег СНС најављују ширење геј парада и на друге градове у Србији идуће године, док је у припреми завршни чин овог процеса – Закон о животном партнерству којим би се легализовали тзв. хомосексуални бракови и омогућило усвајање деце оваквим накарадним браковима који директно воде у педофилију и злостављање деце, као што је већ познато у бројним примерима широм западног света. Насупрот томе, ако изгубимо ову битку за заштиту породичних вредности, држава ће одузимати децу из традиционалних породица свим оним родитељима који децу васпитавају да оно што није нормално – није нормално, и давати на усвајање хомосексуалним паровима, као што је такође већ случај на Западу.

Да бисмо додатно илустровали све ово шта нам се спрема ексклузивно доносимо светску премијеру шокантног руског документарног филма „Содом“ познатог новинара и редитеља Аркадија Мамонтова, који детаљно осликава деловање хомосексуалног лобија у свету. Ради се о филму који не сме да прикаже ниједна телевизија у Србији, а који разоткрива шта је прави циљ педерског парадирања. Ко данас не погледа овај филм и не укључи се у одбрану породичних вредности – гледаће га ускоро уживо, али – у својој кући, поручио је Бошко Обрадовић, и позвао на политички протест Двери против геј параде који ће почети у суботу, 27. септембра у 19 сати на Тргу Републике у Београду са захтевом да геј парада мора бити забрањена.

(Двери)