Прочитај ми чланак

Патриотски блок заједнички на изборе у Оџацима

0

patriotski-blok-predaja-liste

Предата и проглашена заједничка изборна листа Покрета Двери, ДСС, дела СРС и Крајишника у Оџацима под називом ПАТРИОТСКИ БЛОК.

На заједничкој изборној листи под бројем 7 и називом ПАТРИОТСКИ БЛОК налазе се водећи представници повереништва Двери у Оџацима, општинског одбора ДСС Оџаци, као и досадашњи челници општинског одбора Српске радикалне странке у Оџацима, незадовољни одлуком врха странке да не подржи улазак СРС у Патриотски блок. Заједничку изборну листу подржало је и удружење „Српска Крајина”.

Коалициону листу су поднели овлашћени подносиоци: др Владимир Кошутић у име ДСС и Александар Стојчић у име Покрета Двери, који су истовремено први и други на листи одборника. На трећем месту је Светлана Тојага, бивши шеф одборничке групе Српске радикалне странке у скупштини општине Оџаци. Предат је списак од 642 потписа грађана Оџака који су подржали ову листу, као и 18 кандидата за одборнике који се на њој налазе.

После локалних избора на Вождовцу, где Покрет Двери излази заједно са осам других патриотских странака и удружења, ово су други избори на којима се око Двери сабира и појављује заједнички патриотски блок.

(Двери српске)