Прочитај ми чланак

ПАРОВИЋ Убрзо сазнајемо да ли Европа руши Мила, Вучића и балканску мафијашку унију

0

- У наредних десетак дана добићемо одговор да ли ће пасти балканска мафијашка унија која већ деценијама не дозвољава да се у региону успостави нормалан живот, у свом видео саопштењу за јавност, поводом предстојећих републичких избора у Црној Гори и преговора државног врха Србије, у Њујорку и Бриселу са, албанским илегалним властима у Приштини, каже председник Народног слободарског покрета (Слободара), Мирослав Паровић.

А затим још и истиче:

– Избори у Црној Гори и судбина Мила Ђукановића ће бити први јасан индикатор и због тога је важно да ми из Србије помогнемо тако што ћемо позвати пријатеље да гласају, а никако да наседамо на подметачине и правимо некакве акције на дан избора и тиме дамо алиби Милу и његовој мафији да попут 2016. искоснструишу причу о државном удару и непријатељском деловању Србије и Русије.

Други важан одговор добићемо после Вучићевог састанка у САД.

Срамно подржавање резолуције против Лукашенка о чему је српска јавност упозната преко америчког и ЕУ амбасадора у Београду говори то да западњаци више неће дозволити Вучићу да игра шибицарске игре.

Зато су и подигли аферу о Телекому и зато ће убрзо и Јовањица добити нове детаље, а све у циљу слања јасне поруке „ми смо те довели ми ћемо те и срушити“.

Једини начин да се Србија супростави лошим сценаријима је био тај да се инсистира на интегралном решавању српског питања на Балкану.

Нажалост, али ни Вучић ни Додик нису имали храбрости да то покрену и зато смо у маниру Шојића добили нови државни празник, Дан српског јединства за који је изабран 15. септембар, а не Видовдан који је већ сада празник свих Срба и датум који нас везује за културу и цивилизацију којој припадамо.

Али и Вучић и Додик се плаше симбола Видовдана који каже да се пре треба дати глава него част и држава.