Прочитај ми чланак

Папири показују да СНС пада у Крушевцу

0

Оверени потписи СНС листе за локалне изборе у Крушевцу и потписи листе "Крушевац против насиља" показују да је разлика у подршци људи између њих свега 200 грађана Крушевца. То, тврди члан Председништва Странке слободе и правде из Крушевца Иван Мандић, значи да се нешто догађа са подршком и поверењем Крушевљана у СНС.

– Представа за јавност је оно кад СНС Крушевац узме све нотаре (без података) и на силу натера људе у гужву како би сликали „огромну подршку“. Истина је, ипак, да је само око 200 Крушевљана више „подржало“ СНС у односу на Србију против насиља, са једним нотаром дневно – прокоментарисао је на свом Твитер налогу Иван Мандић.

Он додаје да су локални медији пренели слику гужве испред напредњачких просторија где су се сакупљали потписи подршке за изборну листу ове странке, а када су стигли званични подаци, та гужва је нестала. Тако, на пример, како пише у званичној Информацији ГИК Крушевац, број оверених изјава за листу кандидата „Александар Вучић – Крушевац не сме да стане“ за одборнике у Скупштини града Крушевца је укупно 1.354 , а за листу коалицији „Србија против насиља – др Бранислав Бата Андрић“ је 1.126 , па је разлика у подршци грађана свега 200 потписа.

– Нешто се дешава са подршком коју Братислав Гашић има у Крушевцу – закључује Мандић.

Коалиција „Србија против насиља – др Бранислав Бата Андрић“ је већ предала листу и налази се на трећем месту изборног листића за локалне изборе у Крушевцу заказане за 17. децембар ове године.