Прочитај ми чланак

ПАЛМА поручио Кону: Шта имаш више, бре, да плашиш народ сваког дана (ВИДЕО)

0

- Немам ништа против тог стручног дела Кризног штаба, али трећина доктора стручног дела Кризног штаба не ради у болницама. Ја хоћу да чујем оног ко лечи пацијента, хоћу да чујем оног који каже – видите овог који лежи овде, четири дана је имао температуру, није се јавио на време и сада је на респиратору. То да нам буду поруке, а не да нам одговарају на питања на конференцијама за штампу по сат и нешто, током скупштинског заседања, у парламенту Србије, рекао је председник Јединствене Србије (ЈС), Драган Марковић Палма, коментаришући најновије мере државних органа Србије у вези сузбијања пандемије која је током целе 2020 године присутна како у нашој земљи тако и у свету.

А затим је још, у вези ове теме, додајући истакао:

– Године 2009. сам рекао др Кону, тада је био министар здравља Томица Милосављевић, пустите више тај, тада је био птичји грип; сутра ће да дође коњски грип и опет ћете ту да ми нешто причате.

Зашто хоће да се наметну да буду јачи од Торлака? Држава набавља, Торлак процењује хемијским путем које су препарати добри. Шта имаш више, бре, да плашиш народ сваког дана, да ли треба да прими ово или оно? У Србији није обавезна вакцина. Ко хоће да прими, нека је прими, закључио је Марковић.