Прочитај ми чланак

ПАЦОЛИ: Одлука Владе порука Србији да ће платити цену за лоше понашање

0

Први заменик премијера и министар иностраних послова Косова, Беџет Пацоли оценио је данас да одлука Владе Косова о увођењу мера на увоз роба из Србије и Босне и Херцеговине представља примену реципроцитета у односима и поруку Србији да схвати да ће за свако негативно понашање "платити цену".

„Већ дуже време информишем европске институције о скандалозном понашању Србије и њених институција против људских права и економских слобода грађана Републике Косова. Већ дуже време на форумима, на свим састанцима, скрећем пажњу на скандалозно понашање српске дипломатије, тачније на пропаганду и лажне вести недемократског режима у Србији“, написао је Пацоли на фејсбуку.

Он истиче како дуже време понавља да ће оваквом скандалозном и антиевропском понашању Србији доћи крај, и да за све постоји кап која прелије цашу.

„Управо је данас, одлуком Владе Републике Косова о увођењу мера на увоз из Србије завршено стрпљење“, написао је Пацоли.

Раније данас Влада Косова усвојила је одлуку о увођењу таксе од 10 одсто за увоз робе која се производи у Србији и Босни и Херцеговини, са изузетком оне коју производе европске и друге компаније.

Против ове одлуке су одмах осудом реаговале Европска унија и Србија.

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!