Прочитај ми чланак

ПРОТЕСТ ПРОТИВ БАЈДЕНА: Народ скандира „Вучићу пе*еру“, Шешељ повео окупљене ка…

0

Српска радикална странка организовала је данас дочек великог србомрсца и другог човека САД Џозефа Бајдена у парку испред Председништва Србије.

radikali-bajden-4-768x461

Фото: Правда

Народ узвикује: „Вучићу педеру“, а Шешељ је своје излагање започео подсећајући окупљене да је Бајден одвратни зликовац који је учествовао у одузимању Косова и Метохије, Крајине, делова Републике Српске и залагао се за још јаче бомбардовање Србије.

Фото: Правда

Фото: Правда

Лидер радикала још је додао: „Да ће Вучићев прозападни режим доживети нестанак са српске политичке сцене и да ће се Србија удружити са Русијом.“

Шешељ је још једном позвао Србе да подрже Доналда Трампа јер је то најбоље за будућност Србије.

šešelj-bajden-2-768x461

Фото: Правда

На крају Шешељевог излагања народ је узвикивао: „Доналд Трамп!“

Протест је заказан за 17 часова, а већ сада је тамо више стотина грађана који се окупљају у све већем броју.

radikali-bajden-1

Фото: Правда

Окупљени носе мајице са ликом Доналда Трампа, председничког кандидата у САД кога је Војислав Шешељ у више наврата јавно подржао и позвао Србе у Америци да гласају за њега, као и заставе СРС-а.

radikali-bajden-5-768x461

Фото: Правда

Са разгласа се пуштају четничке песме, а град је, очекивано, пун полиције. Споредне улице око Андрићевог венца су препуне полицијских снага и „марица“, док на велико изненађење, у Пионирском парку испред зграде Председништва где ће се одржати протест, нема полицајаца у великом броју.