Прочитај ми чланак

ОТКУД ОВО? Вучић напао фолк љубимицу власти (ФОТО)

0

Режимски таблоид "Курир" ударио је на фолк певачицу омиљену власти - Светлану Цецу Ражнатовић. На насловној страни преноси сведочење некадашњег начелника Управе криминалистичке полиције Милета Новаковића који износи информације да је Арканова удовица била главни гост на забавама Земунског клана, који је Ражнатовићки чак и позајмљивао новац. Поставља се питање због чега је дошло до оваквог преокрета, те таблоид који је под контролом Александра Вучића сада напада миљеницу председника Србије и режима?

Назив насловне гласи „Звезда клана“, а „Курир“ је отишао и корак даље, па је окачио заједничку фотографију Цеце и Душана Спасојевића, званог Шиптар, једног од вођа и оснивача Земунског клана.

Јасно је да овакав потез режимског таблоида не би могао да прође без амина врха власти, односно Александра Вучића. Оно што остаје нејасно јесте зашто Вучић дозвољава нападе на своју омиљену фолк певачицу, која му је редовни гост на митинзима, а такође му је више пута јасно дала подршку у јавности.

О њеном неплаћању пореза ћемо другом приликом…

Одговор се можда крије у томе што је Цецина ривалка Јелена Карлеуша пристала да наступа на дочеку Нове године у Београду, који организује градска власт и што су јој одједном уста пуна хвале Гоирана Весића и Вучића.

Било како било, изгледа да долази до рокаде, јер је Вучић одлучио да мало промени музички укус, па је тренутно у фокусу Јелена Карлеуша, а Цеца је „извисила“ на насловој страни таблоида, те је провучена кроз „топлог зеца“.