Прочитај ми чланак

Одговор руског амбасадора на измишљотине Чедомира Јовановића

0

Дуго нисмо читали такве злонамерне измишљотине. Њихова потпуна апсурдност је очигледна свима, који здраво расуђују, и не заслужује никаквих коментара, каже кратко за Спутњик амбасадор Русије Александар Боцан-Харченко поводом тврдњи лидера ЛДП-а да су непознати људи, наводно с руским дипломатским пасошима, сипали дрогу у пиће његове ћерке.

Јовановић је у изјави за „Блиц“ навео да је отказао своју пратњу зато што је његовој деци укинуто обезбеђење, а објашњавајући зашто је то неопходно испричао шта се наводно догодило његовој ћерки 2019. године.

Како каже, у лето те године у тржном центру „Ушће“ непознати људи сипали су јој неки прах у сок и терали је да га попије а кад је дошла полиција тројица мушкараца извадила су руске дипломатске пасоше. Према тврдњи Јовановића, затим је по њих дошао неко из руске амбасаде и извео их, а касније је утврђено да је у праху била дрога МДМА.

Јовановићу је обезбеђење додељено још 2001.године, а у међувремену свако његово дете је добијало пратњу јер је процена била да је то неопходно.