Прочитај ми чланак

ОБИЧАН СЕЉАК: О најгорем јаничару којег је имала Србија

0

obican-seljak-vucic  janicar

Обичан сељак се често пита ко му је највећи непријатељ, и увек дође до сличног закључка. Тренутно од нашег премијера Србија нема веће зло. Ниједан непријатељ не би тако систематски могао да уништава државу као домаћи издајник.

Зато се ми, српски сељаци питамо, шта још треба Вучић да уради па да се раја подигне против њега. Која још подла понижења треба да уради за Србију па да се његови полтрони окрену против њега. Пита се сељак када ће академци сватити да је сваки дан који се даје Вучићу да влада непоправљив и неповратан за будућност наше деце. Због чега од наше деце правимо докторе и инжењере за демонократски Запад, а они нама спремају резолуције којима желе да нас прогласе геноцидним. Медији се понашају поданички да је срамота и брука за новинарство и једино ко у ту браншу не спада и часно обавља свој посао је СРБИНИНФО.

Видимо да се наш „ наркић “одах примио и одмах ударио по српству. Сетила се битанга да је увек добро пролазила када је служила српским непријатељима, наши злотвори му финансирали избурну кампању, а избори се приближавају па се човек спрема.

Али нико не може тако да нас пљуне као што то може г… Вучић. Он је у понижавању шампион света. Мало му је што нас пљунуо код поглавнице. Он не види како она штити своје домољубе па макар били и злочинци. Нико од муслимана није желео да прича о злочинима које је урадио Насер Орић, они сматрају да је убијати Србе нормално и што би „човека“ хапсили. Истог момента је наш председник непожељан у муслиманској федерацији. Вучићје одмах пожурио да Насера прозове правим именом злочинац. Обичан сељак сада пита Вучића зашто се предомишља да ли ће ићи у Поточаре. Да ли да честита Насеру на слободи или да му се извине зато што је Насер клао Србе а ловостај на Србе није проглашен.

Покренуо Вучић иницијативу за продају Телекома у борби за радна места. Нема човек пара да да Шваби да прави кланице и фарме по Србији па би да прода Телеком. Оранице мисли да је већ алалио али сада Шваби треба новац за фарме и кланице па да Немац уложи у Србију као велики инвеститор.

Од десетак хиљада запослених у Телекому отпусти ће половину. Да ли то српском премијеру Вучићу можда смета сваког месеца пет хиљада доприноса и пореза по раднику, или му и смета годишњи профит Телекома од двеста милиона ЕУР-а. Зашто Вучићу не кажеш да ниједна велика компанија није платила ни један динар пореза на доходак нашој држави и да исисава капитал из Србије.

Телеком је власник и Телекома Републике Српске и Телекома Црне Горе и уз редовну отплату кредита то је профитабилна фирма. Колики ће профит имати Телеком када се отплати кредит за куповину комшијских телекомуникација. Ниједно објашњење за продајуТелекома не пролази чак ни код сељака а камоли код боље упућених људи.

ЈЕДИНО ОБЈАШЊЕЊЕ ЈЕ ТО ДА СУ ТЕ ДОВЕЛИ НА ВЛАСТ НАШИ НЕПРИЈАТЕЉИ А ТИ СИ САДА НАЈГОРИ ЈАЊИЧАР КОГА ЈЕ СРБИЈА ИМАЛА.

Ето шта је Вучић научои од великог стручњака Динкића. Динкић дао Италијану фабрику аутомобила Заставу са машинама и комплетном инфраструктуром и нормално десетак хиљада прљавих ЕУР-а по раднику и Србија доби инвеститора, чак и слободну царинску зону. Рачуна човек Србији нетреба царина, Србија је на распродају као на бувљаку. Вучић је задржао Динкићевог саветника за шефа свог кабинета па испочетка. Може и Вучић као и Динкић да ради мало са Арапима, а успут када је први могао са једним окупатором зашто Вучић као већи лидер не би узео већу силу од Италијана за окупацију.

ВУЧИЋУ МОЖДА БИ ТИ ХТЕО ДА ПРАВИШ ТАЈ БИЗНИС АЛИ ТИ ЈЕ ОВОГА ПУТА СЕЉАК НА ГРБАЧИ.

СЕЉАЦИ СВАКОГ ДАНА ВЕЋАЈУ, ЗАКОН МОЖЕШ СА СВОЈИМ ПОЛТРОНИМА МЕЊАТИ АЛИ НЕ ЗНАМ КАКО ЋЕШ МЕЊАТИ НАРОД.

Неко ће се мењати, можда Вучић мисли да је он добар а да има лош народ. И то се често чује да смо лоши као људи али верујте обичном сељаку, то могу само лоши људи да кажу да смо лош народ. Онај ко то каже да смо лоши говори само о себи јер је он лош али племенитијег народа од нас нема на планети. Нама злочинци спочитавају злочин. Нама англосаксонци намећу геноцидност који су направили геноцид на планети земљи и то чине и данас на различитим деловима планете, а нас прозивају. То се некада у Србији говорило „ПРИЧА КУРВА О ПОШТЕЊУ“.

СРБИЈО, ЗАШТО НИСИ МАЋЕХА ОВИМ ЗЛИМ ЉУДИМА КОЈИ ТЕ РАСТУРАЈУ ПОНИЖАВАЈУ И ПЉАЧКАЈУ. ЗАШТО СЕЉАК МОРА ДА БУДИ УСПАВАНЕ И УЧМАЛЕ ИЗ СНА . ВРЕМЕ ЈЕ БУДИТЕ СЕ!

ВУЧИЋ ЈЕ ПРОШЛОСТ ЗА ЊЕГА ЈЕ КАСНО АЛИ ЗА НАС НИЈЕ.

ВОСТАНИ СЕРБИЈО ДАВНО СИ ЗАСПАЛА У МРАКУ ЖИВЕЛА САД СЕ ПРОБУДИ СЕРБЉЕ РАЗБУДИ!

(За Србин.инфо ОБИЧАН СРПСКИ СЕЉАК – име аутора познато редакцији)