Прочитај ми чланак

НОВИ ДСС: Санда позива на обнову странке

0

sanda ivic

Руководство Демократске странке Србије посетило је Шабац, где је на састанку са општинским и окружном одбором закључено да је потребно много веће присуство међу обичним људима и чланством и да је неопходна двосмерна комуникација између „базе“ и „централе“.

Председница ДСС Санда Рашковић Ивић је позвала на јединствен и сложан рад у будућности.

„Иако сам на страначкој скупштини победила двотрећинском већином, сматрам да нема победника и поражених, победник ће бити онај ко за три или четити године успе да подигне странку и да је уведе у парламент, ако то не успе онда је он губитник. Ја бих волела да људи који су због одређених неспоразума и животних ситуација отишли, да се они врате, поготово ако су квалитетни и вредни“.

Андреја Младеновић, председник Извршног одбора најавио је да ће ДСС бити много активнији на терену, него што је то био случај претходних година.

„Ово је само први у низу састанака које ћемо одржати по Мачванском округу. Убеђен сам да је ово поднебље где ДСС мора да има одличан резултат. Резултати из марта су јако лоши и то морамо да поправимо. Обећавам вам да ћемо у наредном периоду много више бити на терену, много присутнији међу обичним људима и нашим чланством. До сада је нажалост постојала једносмерна комуникација, а ја вам обећавам да ћемо то променити и да ће постојати двосмерна комуникација између „базе“ и „централе“. У наредних шест месеци ћемо се бавити нашим унутрашњим питањима, јачати организацију и полако се спремати за локалне изборе који су нам најбитнији у ближој будућности. Морамо после тих избора да имамо локалне представнике у скупштинама широм земље“, закључио је Андреја Младеновић.