Прочитај ми чланак

Ного поручио Вучићу: Појешћеш аболицију за Кона и одговараћеш заједно са …

0

Све што сам предвидео се обистинило: и да ће се због вируса одложити избори и да ће се увести ванредно стање. Први сам изјавио саучешће Вучићу, јер ће остати без њему блиских људи. Сада прогнозирам: Вучићу и сви СНС посланици, одговараћете за криминал у време ванредног стања и противуставног увођења ванредног стања.

Ово поручује народни посланик Срђан Ного и поставља питање, како је Маја Гојковић без одлуке Парламента могла да прогласи ванредно стање без одржавања седнице у исто време када су радили тржни центри, ресторани, кафићи и кладионице.

– Зашто је опозиција ћутала о томе, само је нас осам посланика указивало на овај скандалозни потез власти. Зашто сад дижу глас за Први мај, а ћутали су за Васкрс?

Како може режим да позива приватни сектор да се врати на посао, а јавни сектор, запослени у Влади и запослени у агенцији за лекове и у многим другим владиним агенцијама – раде од куће!

Одговараће за финансијске малверзације. За време ванредног стања начињен је невиђени криминал. Одговараће и за сва илегална хапшења.

Гарантујем да је једина ствар коју Вучић не зна где му завршава 20 одсто из буџета здравља. Стотине милиона су потрошене за преплаћене ствари у време овог ванредног стања.

Сада предвиђам да ће одговарати заједно са свим посланицима СНС који ће гласањем потврдити Вучићеву пљачку и кршење Устава. Постају саучесници због чега ће одговарати. Ово гласање ће скупо да вас кошта.

Скандал је што на овој седници није присуствовао и Александар Вучић, који стоји иза свега. То што је Вучић дао аболицију Кону, неће вредити ништа, мораће да је поједе! – поручује Ного.

Шта је још Ного изјавио у Парламенту, погледајте и послушајте у видео прилогу.