Прочитај ми чланак

Ного изнео шокантне податке: Ево како нас CIA трује из ваздуха! (ВИДЕО)

0

Политичар Срђан Ного изнео је шокантне податке и видео материјале, који би могли да открију позадину актуелне корона пандемије у Србији и у свету.

– Свако у Србији је својим очима видео бројне необичне трагове на небу које остављају само одређени авиони. Постоје снимци тих авиона који намерно избацују изузетно густ дим док лете. Широм света људи су се побунили због те ненормалне појаве.

Srdjan Nogo

У Пољској, Италији и Аустрији је установљено запрашивање честицама метала. Стручњаци кажу да је разлог зато што метали које уносимо путем ваздуха у организам служе као пријемници фреквенција емитованих путем ХААРП–а или мобилних репетитора, са сврхом утицаја на биохемијске процесе у нашем организму, али и утицаја на наше мисли, емоције, менталне способности… На друштвеним мрежама огроман број људи говори о кемтрејлсима, како је названо ово запрашивање, али медији широм света остају неми на овај феномен, а људе који о томе говоре проглашавају теоретичарима завере.

Али не постоје теорије завера, већ само завере. Иза кемтрејлса је стајала америчка компанија Evergreen International Airlines, све до новембра 2013. када је прогласила банкрот. Седиште компаније било је у граду Мек Минвил, у Орегону.

Evergreen Air је под контролом ЦИА. Где год је било вруће место у свету, хеликоптери и авиони Евергрина су били ту. Сарађују са УН у преко 30 мисија у свету, са америчким владиним агенцијама, попут Поште САД, или агенције ФЕМА. Међутим, ова компанија је позната и по томе што служи за превоз дроге, оружја, терориста, диктатора или криминалаца, под окриљем ЦИА.

Оно што је занимљиво, кодно име Хилари Клинтон дато од стране Тајне службе, док је њен муж био председник, је Евергрин. Кодно име Била Клинтона је Орао (Eagle). За оне који верују у случајности, необично је да се једно одељење у оквиру Evergreen Aviation звало Evergreen Eagle.

Сарадња Била Клинтона и ЦИА датира од студентских дана бившег председника Америке, а учврстила се осамдесетих година када је гувернер Арканзаса био умешан у операцију Иран Контра, шверц дроге и оружја који је радила ЦИА преко аеродрома у Арканзасу.

Постоји и компанија за бродски превоз сличног имена, Evergreen Shipping Line, која је повезана са нестанком и шверцом деце са Хаитија. У близини Хаитија налази се острво Џефрија Епстајна, база за педофилију џет сета, где је веома чест гост био Бил Клинтон. И Бил и Хилари су користили услуге Епстајнове педофилске авио компаније Лолита експрес.

Запрашивање кемтрејлсима није први пројекат утицаја на психу људи од стране ЦИА. Раних педесетих година започет је пројекат МК Ултра, са циљем контроле људског ума. Творац тог пројекта био је хемичар Сидни Готлиб, који је на хиљадама субјеката, махом студената са универзитета, али и на затвореницима и психијатријским болесницима, тестирао разне дроге, хипнозу, електро шокове,… Надимак Готлиба био је Доктор Смрт. Баш чудан назив.

За нас је овај надимак посебно занимљив јер и министар здравља у српској влади, Златибор Лончар, има исти тај надимак – Доктор Смрт. Познато је да надимак најбоље описује нечију личност и карактер.

Запрашивање и тровање грађана траје јако дуго. У САД деценијама. У Србији траје скоро 15 година. Тадашњи министар спољних послова Вук Драшковић је 2005. године потписао споразум са генералним секретаром НАТО Јап де Хоп Схефером између тадашње СЦГ и НАТО о транзитним аранжманима за подршку мировним операцијама, и исте године је овај уговор и ратификован, и има елементе СОФА споразума (Status of Forces Agreement), мада се тако не зове, из разлога што потпуно поништава суверенитет СЦГ.

Следеће године Вук Драшковић је парафирао и потписао спорзум о приступању СЦГ Партнерству за мир, огранку НАТО, и на тај начин су створени услови за слободан прелет ових авиона.
Већ сам наводио да је Србија колонија глобалиста, баш као и цео Балкан.

Главни човек је Сорош, а на терену контролу функционисања колонијалног система спроводи ЦИА. Високопозиционирани функционери ЦИА, Шон Фицпатрик, Бил Џејмисон и Дејв Роузмен су лица која су успоставила такав систем у Србији.

Већ сам писао да су сви значајнији политичари краја деведесетих и почетка двехиљадитих ишли на састанке са поменутима у вили у Улици Андре Николића на Сењаку. Да ли се Вук Драшковић састајао са Шоном Фицпатриком,Билом Џејмисоном и Дејвом Роузменом?

Да ли је Вук Драшковић потписао споразум који поништава суверенитет Србије и по коме се уступа и копно и небо трупама НАТО за неометан пролаз, као и коришћење инфраструктуре, и даје се тим трупама статус да буду изузети од надлежности српских закона и судова?

Да ли су авиони Evergreen International Aviation Inc летели преко Србије? Да ли су и грађани Србије после 2006. године били изложени запрашивању из авиона металима, али и ко зна чиме још?

Вук Драшковић је и данас део владајуће већине. Његова странка је у Скупшнтини, на листи владајуће СНС. Поставља се питање за све гласаче и чланове СНС да ли су свесни чињенице да подржавајући СНС подржавају и Вука Драшковића и споразуме које је он потписао, а који представљају издају државе, али и производе озбиљну штету и последице по здравље сваког појединца у Србији.

Ово питање је посебно значајно имајући у виду да већ 9 месеци и Србију, али и свет, потреса „епидемија“ КОВИД –а 19. И после 9 месеци лекари нису у стању да нам кажу ништа више него у марту месецу.

Први у Србији сам најавио да ће бити проглашена пандемија Корона вируса, рекао да ће бити ванредно стање у марту, први у свету рекао да је Корона пуштена из Сорошеве лабораторије у Вухану, и да је у питању вештачки створено биолошко оружје.

Јасно је да се ова болест не преноси на начин како нам званично саопштавају, и тиме питање прелета авиона и запрашивања има додатан значај – закључио је Ного.