Прочитај ми чланак

НОГО (Двери) за СРБИН ИНФО: Вучић је агент ЦИА од 2002, али му истиче рок трајања

0

Пред нама су изузетно тешки месеци у којима Срби немају право на апатију, већ морају да дигну глас, изнесу свој став и пробуде се у борби за опстанак Србије.

Ovo je na skupu „NATO dahije marš iz Srbije“, koji je u subotu održan u centru Beograda, za „Srbin info“ poručio Srđan Nogo iz pokreta Dveri i istakao da je Aleksandar Vučić 2012. godine i došao na vlast zato što je Zapadu obećao da će lažnoj albanskoj državi na Kosovu dati nezavisnost.

– Vučić je vrbovan od strane CIA još 2002. godine. Svojevremeno mu je Miki Rakić izdao potvrdu da nije agent biratnske „MI6“, a ja ga pozivam da traži da mu BIA izda potvrdu da ne radi za američku obaveštajnu agenciju – rekao je Nogo.

Nogo je naglasio da ono što trenutno Vučić radi je ništa drugo do kupovine vremena i pokušaja da produži svoju vladavinu. 25


-Jasno mu je da čak i ako prizna takozvano Kosovo neće još dugo ostati na vlasti i da mentori sa Zapada uskoro planiraju da ga zamene – otkriva Nogo. Šta je još Srđan Nogo izjavio za naš portal, pogledajte u video prilogu: