Прочитај ми чланак

НИКО, НИКО КАО ЈА: РТС налепио Вучића на главу Идола (ФОТО/ВИДЕО)

0

Да су све телевизије са националном фреквенцијом под контролом Александра Вучића, није ништа ново. Информативни програм ТВ канала, укључујући ту и РТС, врти се око лика и дела председника Србије, међутим данас је, чини се, дошло до дашка слободе на Јавном сервису, будући да је спортска редакција направила шалу на рачун напредњачког лидера.

Јер, новинар Радио-телевизије Србије је, док је гледаоцима приближавао сурфовање, поменуо нови талас, али и додао:

– Не мислим на овај нови талас – навео је он, када се на малим екранима појавила слика „Идола“, а у позадини је ишла песма „Нико, нико као ја“.

Међутим, није та слика била уобичајена, већ је на главу једног од чланова „Идола“ налепљен лик Александра Вучића. И то, ни мање ни више, него поред Небојше Крстића, такозваног маркетиншког стручњака.

Све то изазвало је урнебесне реакције на Твитеру. Међу првима се огласила Драгана Ракић, потпредседница Демократске странке.

– Почели и ови са РТС Спорт да се зезају са Вучићем. Усред емисије о Олимпијским играма намонтирали Вучићеву главу на тело једног од чланова групе идоли – навела је она на овој друштвеној мрежи.

Огласио се и Срђан Миливојевић, члан Главног одбора Демократске странке…

– Па, он је ГОТОВ! Бије и РТС – истакао је Миливојевић.

И то није била једина реакција…

– Ставили га поред Крла… – написао је корисник под именом Будо сине, скочи по пиво.

– Ако се нервирао због ВЧЋПДР, због овога ће да одлепи – сматра Петар.