Прочитај ми чланак

НИЈЕ ЈАСНО ШТА МУ СЕ ДЕСИЛО: Вучића у Белу кућу увели на улаз за послугу!

0
Фото: Twitter

Фото: Twitter

Како ексклузивно сазнаје портал srbijadanas.net од једног члана српске делегације који је био у пратњи премијера Вучића приликом његове посете Белој кући амерички службеници су српског премијера увели у Белу кућу кроз улаз за послугу.

Премијер Вучић није као и остали светски државици удостојен улаза у резиденцију америчког председника на главна врата већ је у Белу кућу уведен кроз улаз за послугу.

Читава посета премијера Вучића Белој кући и сусрет са Сузан Рајс трајао је мање од 20 минута и није био ни по чему значајан. По наводима извора портала srbijadanas.net читава посета премијера Вучића САД протекла је веома смушено и хаотично.

Сам премијер Вучић био је видно утучен и нерасположен због односа који је америчка администрација показала према њему.

Извор srbijadanas.net наводи да се посета премијера Вучића САД завршила без икакавих конкретних резултата било да је реч о инвестицијама америчких корпорација у Србију било да је реч и политичком делу посете који је био штур и чисто протоколаран али на једном веома ниском нивоу.

ВУЧИЋ ОДРЖАВА КОНФЕРЕНЦИЈУ ЗА ШТАМПУ ИСПРЕД БЕЛЕ КУЋЕ БЕЗ ПРИСУСТВА  ЗВАНИЧНИКА САД

 

Извор srbijadanas.net наводи и да је премијер Вучић био у Америци видно нерасположен и чак депресиван и да му још није јасно шта му се то заправо десило.

Извор: srbijadanas.net