Прочитај ми чланак

Нема више Беливука – Бесрамни Вучић: Вичу ми да сам педер, то су дилери и кољачи

0

Рејтинг је у тешком паду, па је уставокршитељ Александар Вучић одлучио да и у недељу преподне силује у мозак српски народ новим гостовање на својим ТВ тровачницама.

Издајник је оборио рекорд у лицемерности (што је код њега изузетно висока лествица) говорећи о томе како га навијачи Партизана здружено вређају на утакмицама.

Годинама је трибину контролисао СНС војник Вељко Беливук, а сада када га нема, Вучић обичне навијаче назива „кољачима и дилерима“!?! Врхунац безобразлука који можда објашњава зашто су Вучића још у младости многи звали Хуља.

Ево шта је изјавио шеф Јајиначког клана:

„То је порука за грађане Србије, те поруке против мене на утакмицама. Морате да разумете, то је увек организовано. Мени је драго што се овако показало. Мени нико не виче Вучићу педеру јер је Партизан оштећен у буџету. Партизан има огроман буџет који добија од државе, не постоји уз њих и Звезду неко ко добија више пара од државе у Европи“, рекао је Вучић.

„Кажите мрзимо те Вучићу зато што се бориш против кољача, наркодилера и убица. Нисам вам ја Борис Тадић да молим да ми не вичете. Ја ћу да се борим да не убијате и дилујете дрогу, за то можете да вичете шта хоћете. Никада ме нећете имати за савезника“, рекао је Вучић.