Прочитај ми чланак

НАСТАВАК ПРЕТЊИ ЧЛАНОВИМА ДВЕРИ – биће завијени у црно због Обрадовића и Ђиласа!

0

„Медијска хајка и линч који се свакодневно води против Српског покрета Двери и његових чланова, довели су до тога да се не престаје са претњама и застрашивањем наших чланова”, стоји у саопштење Српског покрета Двери. У саопштењу се још наводи:

„После разбијања канцеларија у Зајечару и Чачку и уништавања централне канцеларије Двери у Београду, после претњи Бошку Обрадовићу да ће завршити мртав и он и његови следбеници, насилници блиски режиму кренули су да прете управо следбеницима, односно члановима Двери.

Наша чланица из Лазаревца добила је поруку на друштвеној мрежи Фејсбук да ће „њена породица и фамилија бити завијена у црно због Ђиласа, Обрадовића и Јеремића“.

Да ли је ово слобода којом се толико хвали владајући режим? Њихови следбеници кренули су у отворен сукоб и обрачунавање са комплетном опозицијом, а посебно са члановима Двери.

Представници власти су директни кривци за поларизацију друштва у којој свако ко не мисли као они бива проглашен издајником, непријатељем државе, фашистом или страним плаћеником.

Више пута смо нагласили, али поновићемо опет. Нисте и нећете нас уплашити! Уколико дође до напада на било ког члана Двери, власт је апсолутни директни или индиректни кривац за то, а ми настављамо борбу за нормалну друштво, за Србију различитих мишљења, Србију дијалога, за Србију без фашистичког облика власти”.

ПОСЛАТИ У БРУС ДА БРАНЕ ЈУТКУ ИСТИ ОНИ КОЈИ СУ УМАЛО УБИЛИ БОРКА СТЕФАНОВИЋА
ЛОКАЛНЕ ВЕСТИ

„Батинаши који су послати да штанглом разбију главу Борку Стефановићу у Крушевцу крајем прошле године, данас су били на новом радном задатку – у Брусу, да бране Милутина Јеличића Јутку, сада већ бившег председника општине, који је сексуално злостављао више жена”, стоји у саопштењу Двери. У саопштењу даље се наводи:

„Преко 20 батинаша који су под директном контролом Братислава Гашића, данас су послати на претходно најављени опозициони скуп испред зграде општине Брус, сазван да би се захтевало усвајање оставке Милутина Јеличића Јутке. Послати су да провоцирају, прете и вређају, а међу њима био је и Саша Делић, шеф комуналне полиције у Крушевцу, који је виђен на лицу места и приликом покушаја убиства Борка Стефановића.

Ово је још један покушај режима да довођењем својих батинаша на опозиционе скупове застрашује народ демонстрирањем силеџијства. Такође, доказ је да се Српска напредна странка не одриче својих људи осумњичених за покушаје убиства, сексуална узнемиравања и друга тешка кривична дела, те да повременим представама за јавност и политичким „кажњавањем“ својих насилника, заправо покушава да сакрије и заштити криминалце у својим редовима”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!