Прочитај ми чланак

Народне патроле: Подршка народу против државног криминала, али не и НАТО опозицији

0

Подржавамо сваки види протеста против државног криминала и издаје. Насиље рађа насиље, па долазимо до тога да је нормално да гледамо овакве сцене на улицама Београда.

Оно што морамо да напоменемо да подржавамо народ, али не и ову НАТО опозицију.

Колико год протести били уперени против овог издајничког режима не можемо подржати оне који се залажу за независно Косово, за укидање Републике Српске, за проглашење Сребренице за геноцид, за педерлук…

Ми смо показали својим делима да никада нећемо бити уз издајнички режим. Хапсили су нас, тукли, а нека од браће још су на робији.

На сузавце и пендреке смо ишли више пута нисмо бежали јер смо знали да се боримо за слободу свих нас, тада против полицијског часа и са многима од вас изборили ту слободу. Никада нисмо рекли „напред“ него него „идемо браћо“. Увек у првом реду, лични пример и лична жртва.
Бранили смо народ од мигрантских банди, борили се за наше светиње, наш Космет, нормалну породицу колико год да је коштало.

Вечерас су вас позвали у борбу против изборне крађе што је легитимно, али за њихове мандате, њихове фотеље, а када је било густо остали су иза, а не испред вас.

Пазите са ким у борбу идете и немојте да дозволите да вас жедне преведу преко воде. ПОДРШКА СВИМ ИСКРЕНИМ БОРЦИМА ВЕЧЕРАС, али никад наказама са Отпоровим песницама и ЕУ заставама…

Народне Патроле