Прочитај ми чланак

Народна посланица Татјана Манојловић поднела оставку на место потпредседника ДС-a

0

Татјана Манојловић поднела је оставку на место потпредседнице Демократске странке (ДС), саопштила је данас. Као разлог навела је да врх странке не сматра њен допринос довољним и "не указују поверење да у наредном периоду буде народна посланица".

„Демократској странци сам дала најбољи део себе, без калкулисања, трудила се да допринесем враћању поверења у организацију, која је изложена константном разграђивању током последње деценије; са колегама сам утицала да се у јавности врати перцепција странке часних, посвећених људи, искрених бораца за бољу Србију. У Народној скупштини била сам међу неколико најактивнијих опозиционих посланика, због чега сам трпела увреде и претње најекстремнијих Вучићевих јуришника, као жена, као мајка, као искрени патриота“, навела је Манојловић у саопштењу.

„Како председништво странке и председник Зоран Лутовац то не сматрају довољним и својим вредновањем не указују поверење да у наредном периоду будем народни посланик, једино логично је да на високу страначку функцију дам оставку“,

На крају саопштења захвалила је „свим саборцима и члановима Демократске странке“ на сарадњи и навела: „Бићу надаље једна међу једнакима“.