Прочитај ми чланак

Напредњаци признали: „Контролори СНС“ прво опомињу, а затим туку!

0

sns11

Српска напредна странка (СНС) оптужила је данас кандидата Демократске странке (ДС) за председника општине Мионица Милана Гавриловића за куповину гласова, и навела да је до туче у којој је он учествовао дошло јер је у томе ухваћен.

„Гавриловић је куповао гласове у Наномиру. Када су то уочили контролори СНС, опоменули су га то не чини. Дошло је расправе и туче“, рекао је повереник напредњака и први на изборној листи СНС Бобан Јанковић, тренутно председник Привременог органа.

Јанковић је навео да је Гавриловић познат као „конфликтна личност“, те да је раније имао сукоб са једним одборником Нове Србије (НС), као и са лидером те партије Велимиром Илићем.

Изборни штаб ДС је претходно саопштио како је Гавриловић нападнут у Наномиру, где је био у „уобичајеном облиласку терена“, те да су га претукли непознати људи, који су изашли из џипова са регистарским таблицама које нису ваљевске.

Такође, како су рекли у ДС, током прошле ноћи неколико њихових виђених активиста имало је проблема, јер су им у дворишта долазили непознати људи и претили покушавајући да уђу у куће.

Ваљевска полиција је раније потврдила да истражује све наводе уз напомену да се инциденти у Наномиру и Мионици нису догодили на бирачким местима.

 

Бета