Прочитај ми чланак

„На нове београдске изборе да изађе савез коалиција „Србија против насиља“ и НАДА“

0

На нове београдске изборе, уз услов да се почне са применом препорука ОДИХР-а посебно кад је бирачки списак у питању, треба изаћи у форми савеза свих који су за промене - изјавио је Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде.

– Тај савез би чиниле све странке које су део коалиције Србија против насиља и коалиције НАДА, али и све друге странке за које смо сви сигурни да су опозиција овом режиму. У оквиру тог Савеза посебно место би требало да заузму угледне јавне личности чији би ангажман био у складу са оним што је тим људима који се не баве политком, али се боре за бољу Србију, прихватљиво.

– На тај начин би на дан избора у ствари имали референдум на коме би се сви Београђани, али само Београђани, изјаснили да ли су или нису за то да њиховим градом и даље управљају Шапић, Вучић, Брнабић. Имајући у виду да је упркос крађи опозиција победила 17. децембра, као и снагу оваквог окупљања, апсолутно сам сигуран да такав референдум може да има само један резултат – изјавио је Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде.