Прочитај ми чланак

Младић који је упао у мигрантски центар је функционер СНС и члан Левијатана

0

Филип Радовановић, Обреновчанин који је претходног дана упао аутомобилом у Прихватни центар за мигранте у том месту, председник је Комисије већа општине Обреновац за сарадњу са омладином и удружењима, актвиста владајуће Српске напредне странке и члан покрета Левијатан.

Како сазнаје портал Нова.рс, Радовановић већ дуже време обавља функцију председника Комисије већа општине Обреновац за сарадњу са омладином и удружењима, а уједно ради као запослени и у ЈП Спортско-културни центар Обреновац.

На те функције, именован је као кадар СНС, а члан покрета Левијатан је постао, према речима наших извора, тек по формирању општинског одбора ове организације у Обреновцу.

Иако је званично припадник друге политчке групације, Радовановић је веома активан у подршци актуелној власти, како путем друштвених мрежа, тако и теренским радом.

https://www.instagram.com/p/B_kgzo9jPMJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Пре седам дана, заједно са председником општине Обреновац Мирославом Чучковићем, Радовановић је учествовао поновоном отварању паркова и игралишта, која су била затворена због ширења пандемије коронавируса.