Прочитај ми чланак

СНС шаље провокаторе на народни протест?! Дамњан и Мировић: Неће вам проћи! ВИДЕО

0

Квислниг Александар Вучић у сарадњи с врхом БИА и полиције планира да у среду на велики народни протест пошаље своје СНС провокаторе како би изазвали инциденте и покушали да опструишу велики скуп који су подржале све родољубиве партије, покрети и појединци.

Ово за „Србин инфо“ откривају проф. др. Дејан Мировић и Дамњан Кнежевић, лидер Народних патрола, који изричито поручују режиму – ова подлост вам неће проћи!

 

– Добили смо информације о Вучићевим намерама. Знамо и ко треба да дође и да направи инциденте. Треба унапред да зна да му ова идеја неће проћи и да ако дође до сукоба сва одговорност иде на њега и његов режим – поручује проф. др Дејан Мировић.

Кнежевић наглашава да и „они са брадом и мегафоном, као и они без косе и са камером боље да не долазе и да не покушавају да изазову инциденте“.

– Било какав инцидент или сукоб да се деси, трајао он два минута или трајао два дана или двадесет дана, то ће покренути Вучић и СНС, а не ми. Ако и дође до сукоба, неће бити међусобног сукоба, већ нас против СНС секташа.

Браћо и сестре, позвали смо Вас на Сретење од 18 часова. код Председништва. Наш циљ је јасан да спречимо издају Космета и да кренемо у рушење издајничке власти. Колико ће то да траје зависи од општенародне свести и самог одзива народ, а понајвише и нас самих како ћемо је пробудити.

Успећемо доста тога, они то знају зато нас опструишу и тек ће нас опструисати. Позивам народ да дође и 24. фебруара на годишњицу војне операције на Домбасу. Дођите и на Сретење на исто место јер нам је руска подршка у УН кључна. Зато подржимо и ми њих да би се добром надали. Русија може да спречи улазак такозваног „Косова“ у УН чак и ако српско руководство то не уради. Тиме добијамо месец дана да државу вратимо себи уколико то не успемо раније.

Што се тиче провокатора које ће СНС послати, видимо се и са њима сутра, али се нећемо дуго гледати. Како радили тако нам и Бог помогао! – поручио је Кнежевић.

Редакција „Србин инфо“ позива све правдољубиве људе да на Сретење ставимо тачку на издају Косова издајничког режима Александра Вучића. Устанак или нестанак.