Прочитај ми чланак

Младен: Вучић од Ацо Србине постао Ацо Паризер и да би Србију одвојио од Русије!

0

Гост најновије емисије "Интервју", коју води и уређује Дејан Петар Златановић, у продукцији медијских кућа Србин.инфо и Центар, био је уредник Телеграм канала „Срби за Русе” и председник Образа, Младен Обрадовић.

Тема емисије је била тренутни геополитички положај Србије, након промене спољне политике Србије, односно, окретање леђа Русији и прихватање свих диктата Запада, у вези Косова и Метохије, од стране Александра Вучић и његовог режима.

– Вучић је прошао својеврсан развојни пут, од једног потрчка у првој странци у којој је био, преко Аце Србина јуче, до Аце Паризера данас. И сада, као Аца Паризер он покушава да копира људе попут Богољуба Карића, који је својевремено махао зеленом салатом, да би спречио осипање бирачког тела, а које се и дешава због промене његовог геополитичког курса, рекао је у емисији Обрадовић.

А затим је истакао:

– Промена геополитичког курса владајућег режима долази и због тога што је веома важно Западу да се смањи подршка Русији, коју она ужива у српском народу, јер осамдесет посто становништва Србије је против увођења санкција Русији, а НАТО и Америку доживљавају као непријатеља. А то је што треба изменити по плану САД и њихових испостава овде.

Први човек Образа је потом закључио:

– Зато су у тај јарам, промену наратива према Русији у Србији, упрегли све које су могли – од ТВ Пинка и Жељка Митровића, преко прозападних медија, па до ових лажних патриота, који говоре да ми треба да будемо само србофили окренути српском интересу, да заборавимо Русију, што је нешто што причају и Вучићеви ботови и лажне патриоте: Волимо ми Русију, али на првом месту ми морамо бити за Србију и слично.

А шта је још о Вучићевом режиму, као накарадном систему власти, рекао Младен Обрадовић, погледајте у видео прилогу испод, па о свему донесите свој ваљани суд.