Прочитај ми чланак

Милован Јаковљевић: Гладан народ, опљачкани сељаци – време да власт слуша олују!

0

Гост емисије "Интервју", коју у у продукцији медијских кућа „Србин.инфо” и „Центар води и уређује Дејан Петар Златановић, ” био је кандидат за народног посланика, на изборној листи број 4. (Милица Ђурђевић Стаменковски - Бошко Обрадовић - Национално окупљање - Државотворна снага), члан председништва Српског покрета Двери, српски домаћин, Милован Јаковљевић

Тема интервјуа је била, како стање у српској пољопривреди данас, тако и о економској кризи и великој инфлацији, која је у Србији присутна под режимом Александра Вучића и Ивице Дачића.

А шта је Јаковљевић још рекао о тренутној изборној кампањи, која се у Србији одвија због расписаних републичких, покрајинских и делимично локалних избора и притисцима владајућег режима СНС-СПС на опозиционе партије, њихове чланове, симпатизере и гласаче, погледајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима Српски покрет Двери и Српска странка Заветници учествују на изборној листи „Национално окупљање – државотворна снага”, под редним бројем 4.