Прочитај ми чланак

МИЉАН (СРС) ПОСЛАНИЦИМА НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ Опљачкали сте пензионере, вратите им паре

0

„Владајућа већина СНС-СПС, која је неуставно пензионерима 2014.г. скратила права, назвала је, те наше суграђане, инвеститорима. И вероватно су ти инвеститори, наши пензионери, били већи од свих страних инвеститора који су стизали у Србији, ракао је у Скупштини Србије, током Расправе у појединостима о Предлогу закона о изменама и допунама Закона о пензијском и инвалидском осигурању, народни посланик Српске радикалне странке Миљан Дамјановић, додавши:

„Сада пензионери с правом, као сваки инвеститор који кад заврши посао, очекују одређени приход. Но тим инвреститорим, који су то постали насилним путем, не питајући их да ли то хоће,  а којима је обећано да неће бити инвеститори, ти приходи отети и инвестирани у потпорне зидове на Коридору 10, у шминку министарке Зоране Михајловић,  у јарболе, у новогодишњу расвету која се сад почела да се ставља по Београду и кошта 340 милиона, у разноразне распеване фонтане”.

Указавши где се троше паре које су одузете од српских пензионера, радикалски посланик упитао је посланике владајуће већине:

„Да ли они који хвале такав закон, који легализује отимачину пензионерима знају колика је на пример висина пољопривредних пензија; да ли знају старосно доба људи који се баве пољопривредом у Србији; да ли знају да је пензија тим људима износи од десет 12 хиљада?” указао је г. Дамљановић , закључивши:

 

„Зато, за почетак, вратите пензионерима, нашим највећим инвеститорима у држави, што сте одузели, донесите закон којим ће се тачно знати колико ће сваки пензионер примати пензију и по ком моделу, да би пензионери били захвални свима нама, који седимо овде у Скупштини Србији”.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!