Прочитај ми чланак

Миливојевић и Ђорђевић спремили пљескавице за Вучића

0

Председник покрета Ослобођење Млађан Ђорђевић и народни посланик Срђан Миливојевић данас су имали састанак у Лапову.

После састанка и разговора са мештанима Лапова, одлучили су да Александру Вучићу, некадашњем председнику Српске напредне странке а данас само члану и експерту за производе од млевеног меса, као поклон свечано уруче, преко локалног одбора странке, пљескавицу.

Срђан Миливојевић, који је раније имао ресторан брзе хране у Крушевцу, већ је говорио о томе да је Вучић, док је био опозиционар, обожавао да једе пљескавице код њега, те да му је било жао онако спеченог и офуцаног и да му никада није наплаћивао. Зато су Срђан и Млађа желели да пљескавицом обрадују Александра.

На жалост, просторије одбора СНС-а у Лапову су биле замандаљене, а од пролазника су Ђорђевић и Миливојевић сазнали да напредњаци у Лапову више не знају да л’ су пошлии ил’ су дошли, да л’ су у СНС-у или у покрету који Вучић планира да направи, да се многи од њих још нису вратили са контрамитинга у Београду, погублили се негде успут, и да ту данима нико не свраћа, а Лаповци у широком луку заобилазе те просторије, жале се да нешто заудара.

Хоће ли Ђорђевић и Миливојевић успети да обрадују Александра Вучића и уруче му пљескавицу видећемо наредних дана, а само да приметимо да су, из не знамо ког разлога, Лаповци све своје кучиће посклањали са улица.

У вечерњим сатима појавио се један Џеки испред кафића Коко јер је осетио да је Срђан отишо из Лапова.

Ђорђевић је сусрет са Миливојевићем и неуспело даривање Вучића описао на Твитеру:

Сусрет са послаником Срђаном Миливојевићем у Лапову.

Срдачан разговор са грађанима.

Понели смо локалном одбору СНС поклон за њиховог бившег председника, а сада само члана Ацу Србина пљескавице, нажалост било је закључано.

Ђорђевић је потом на Твитеру објавио фотографије реке Мораве и околине Лапова у коме је одрастао.

Уз фотографије је исписао текст популарне песме “Уз Мораву ветар дува”, која је незванична љубавна химна оних који су одрастали, заљубљивали се и волели покрај ове најсрпскије реке.