Прочитај ми чланак

Милатовић нападнут на Цетињу /ВИДЕО/

0

Јаков Милатовић, председнички кандидат Покрета „Европа сад“, нападнут је када је дошао на предизборни митинг на Цетињу.

Он је морао уз помоћ обезбеђења и полиције да уђе у Спортски центар на Цетињу, јер се испред њега окупила група грађана, која се противила његовој конвенцији. Они су вређали и псовали Милатовића, а у једном тренутку и насрнули на њега, јављају црногорски медији.

Како се види на видео снимку објављеном на друштвеним мрежама, Милатовићу је неколико особа помогло да уђе након што је прошао кроз гомилу где су га појединци гурали и псовали.

Милачић: Напад на Милатовића резултат погубне тродеценијске политике Мила Ђукановића

Председник и посланик Праве Црне Горе Марко Милачић објавио је на друштвеним мрежама снимак напада на председничког кандидата Јакова Милатовића, данас на Цетињу уз коментар да је напад на Милатовића „директан резултат погубне тродеценијске политике Мила Ђукановића“.
 
„Као друштво морамо да осудимо овакво насилно понашање које мора бити најстроже кажњено, како би коначно раскрстили са „насилничком“ политиком. Ово наслеђе ДПС-а је терет цивилизованој Црној Гори и као такво мора бити одстрањено. Скандалозно понашање, којем јавност сведочи, не припада 21. веку. Иако потпуно подржавамо плурализам политичког мишљења и могућност да свако има свој став, насиље никада није начин да се тај став брани. Сходно томе, позивамо надлежне да под хитно процесуирају одговорне, како би се послала снажна порука да ствари више нису и никада неће бити исте, а да ће насилници и криминалци увек бити пронађени и адекватно кажњени“, рекао је Милачић.