Прочитај ми чланак

МИЋИЋ из СНС предводио батинаше у Шапцу, а дугује 9 милиона динара за порез!

0

Владимир Мићић, члан Српске напредне странке и помоћник тренутног в.д. градоначелника Шапца, један је од највећих пореских дужника у Србији! Према јавно доступним подацима Мићић дугује Републици Србији на основу пореза скоро 9 милиона динара, саопштила је Заједно за Србију.

Док грађанима Србије режимски извршитељи плене имовину и одузимају станове због много мањих дуговања која не могу да плате, Мићић уопште не плаћа порез, а Пореска управа и судови га, по налогу партијских шефова уопште не гоне, већ чекају да дуг застари, како би напредњачки функционер прошао некажњено, на штету грађана Србије, навели су у саопштењу.

Владимир Мићић (СНС) не плаћа порез, предводи батинаше. ФОТО: Заједно за Србију

 

 

„Мићић је и један од оних који су предводили групу батинаша који су чекићима и летвама тукли грађане на мосту у Шапцу. Иако су адвокати тужилаштву поднели све доказе о томе да је учестовао у нападу на голоруке грађане који су мирно протестовали и командовао армијом батинаша и тај случај је и даље без икаквог епилога. Такође, према непотврђеним информацијама, Мићић се повезује и са иза штампањем и дистрибуцијом „потерница“ у Шапцу, којима се позива на прогон једног малолетног момка, младе новинарке и једног адвоката“, тврде из ЗЗС.

Додају да по ко зна који пут захтевају од институцја, пре свих полиције и тужилаштва, да почну часно и независно да раде свој посао за који примају плату од грађана Србије.

„Очигледно је да Српска напредна странка штити криминалце, батинаше и пореске дужнике у својим редовима. Зато Мићићу, њему сличнима и целој СНС групацији морамо видети леђа већ 3. априла. Само тако можемо од Србије направити сигурно и добро место за живот и вратити владавину права“, закључила је ЗЗС.