Прочитај ми чланак

Медојевић: ДПС треба забранити, имовину вратити народу!

0

Пандемија није узрок банкрота и дужничког ропства. Пандемија је само убрзала болест и открила јавности праве размјере катастрофе којом неминовно завршава сваки неолиберални пројекат

Стање економије Црне Горе под вођством ДПС најбоље показује одлука МОНСТАТА да неће објављивати статистичке податке, оцијенио је данас предсједник ПЗП-а и један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић.

foto: screenshot

То је МОНСТАТУ законска обавеза, због тога постоје и због тога добијају новац грађана. И користе фондове ЕУ.‬

По његовим ријчима, ова одлука је показатељ да не желе да народ пред изборе зна у какву су нас економску и социјалну катастрофу увели експерти из ДПС.

„А не треба бити никакв експерт па извести закључке да ДПС спрема масовна отпуштања и смањења плата из јавног сектора и смањење пензија. ДПС је већ то прихватио у тајним преговорима са ММФ“, истакао је Медојевић и додао:

Ево грађани Црне Горе још једном видите да ја причам само ИСТИНУ, која се не свиђа многима.

Пандемија није узрок банкрота и дужничког ропства. Пандемија је само убрзала болест и открила јавности праве размјере катастрофе којом неминовно завршава сваки неолиберални пројекат.

Ако дате глас ДПС, они ће трошкове кризе и враћања дугова превалити на вас најсиромашније, а задржаће све оне пљачке буџета и државе које функционишу годинама, а из којих џепове пуне корумпирани ДПС функционери и њихови тајкуни.

Ја знам да многи од вас више воле слатку лаж, него горку ИСТИНУ, али моја мисија је да вас информишем, едукујем како би могли да подржите неопходне и хитне ПРОМЈЕНЕ болесног система, казао је Медојевић.

Зато ме ДПС лопине мрзе, нагласио је он.

Зато се 30.8. гласа за спас овог народа и државе, а против пљачке и криминала. Или Црна Гора или ДПС лоповска секта. Обоје не може преживјети. Бирај ЦРНУ ГОРУ!

“Нисам ја ослободилац. Ослободиоци не постоје. Људи сами себе ослобађају. “– Че Гевара Уосталом, ДПС треба забранити а имовину вратити народу, поручио је Медојевић.