Прочитај ми чланак

Марсенић (НАДА): Ма, најбоље да укинемо изборе и да се Вучић прогласи за Маршала!

0

Избори у Србији су толико нерегуларни да је најлогичније да се укину, да се Александар Вучић самопрогласи за Маршала, па да се и озваничи да Срби данас живе у друштву које је као у доба најцрњег комунизма!

Ово поручује Предраг Марсенић из коалиције НАДА, коментаришући до сада незапамћену крађу на изборима.

– Вучић је намерно пребацио фокус на то да опозиција наводно напада људе из Републике Српске који су гласали у Београду. Намерно прави поделе, како би се фокус усмерио од крађе избора.

А заправо, највећи број „београдских“ бирача Вучић је довео у престоницу из унутрашњости Србије. Више него из Републике Српске.

Наравно да су људи из РС наши људи и да треба да гласају и у Србији, али не могу да гласају на локалним изборима у Србији. Не могу да бирају власт у Београду – рекао је Марсенић у емисији на каналу Еуроњуз Србија.

Марсенић је рекао да је коалиција НАДА контактирала Бранимира Несторовића, чија листа „Ми – глас из народа“, као највеће изненађење избора од 17. децембра, може да одлучује о формирању власти у Београду.

– Српска напредна странка, заједно са СПС-ом, је изгубила Београд. Они не немају довољно да буду власт у Београду и то је добра чињеница. Фали им један до два одборника. Видећемо колико важи нечија реч. Ми смо покушали неколико пута контакт са господином Несторовићем, он је тај тас на ваги који одлучује, видећемо шта ће бити. Милош Јовановић је на два телефона звао и послао поруку. Нисмо добили никакав одговор на то. Видећемо шта ће бити – рекао је Марсенић.