Прочитај ми чланак

МАЛИ О ДОКТОРАТУ: Тврдим, ово није академска борба већ чиста политика

0

Београд -- Министар финансија Србије Синиша Мали изразио је наду да је после извештаја Београдског универзитета стављена тачка на оспоравање његовог доктората.

Он је за данашње „Вечерње новости“ рекао да се искрено нада да је та прича завршена, „с обзиром на то да траје већ пет година и да су његов рад оцењивале чак три комисије“.

Фото: wikimedia.org – Влада Републике Србије

„Оно што ме највише боли јесте то што се еминентним стручњацима и угледним професорима који су оцењивали мој рад и студиозно га оцењивали мање верује него неком ‘твитер професору’ који се бави мноме свакодневно већ пет година. Ја сам тај рад писао пуне три године, примењујући и теоријско и практично знање које сам стекао у дотадашањем академском и пословном животу“, рекао је Мали.

Он је подсетио да се баш у тренутку када је дошао на политичку функцију појавио неки, до тада потпуно анонимни појединац, који напише текст за интернет портал и на тај начин привуче пажњу јавности.

„И зато тврдим – ово није никаква академска борба, ово је чиста политика. Због уласка у политику су покушали да ми оспоре докторат“, нагласио је Мали.

.ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!