Прочитај ми чланак

Вучићева терапија: Главни педер у држави, то сам ја, мучио сам се с Малим цео дан

0

Баљезгање, пропаганда за малоумне, психичка јавна терапија уставокршитеља... Овако би најкраће могло да се опише ново, редовно-ванредно обраћање Александра Вучића и покушај да се сакрије чињеница да је управо његовим прихватањем немачко-француског плана, тзв. Косово на прагу чланства у Савету Европе.

„Нисам увек сагласан са оним што ради Додик и обрнуто, али кад видим у ком то смеру, ја се питам шта ћемо да радимо за два месеца. Шта ћемо кад укину све банке у Републици Српској због санкција? Ја ћу покушати да разговарам, да замолим председника Додика да настави да води политику мира, али и да води политику спуштања тензија, иако мислим да за то немам право, али ја ћу покушати из пријатељских побуда“, наводи он.

Вучић је прокоментарисао и помоћ државе Партизану, и каже да се због тога министар Мали мучио цео дан.

– И главни педер у држави, то сам ја, мучио се цео дан. Да би ови што нису главни педери због своје неодговорности и огромних дугова могли да играју у Европи. Па смо помогли колико смо могли. Ужасно је стање у финансијама Партизана. И у Звезди је, иако је мало боље. У Партизану има једна добра вест за навијаче тог клуба. Држава је своје урадила, и омогућили смо 3.2 милиона евра фудбалском клубу Партизан. Добра је ствар то да је руководство Партизана прихватило да оголе своје финансије, и да наши експерти могу да направе стварне програме, како да се оздрави Партизан. Не само на шест месеци да се преживи, него дугорочно. То је први, али велики корак. На путу су оздрављења, али ће то бити дуг и тежак процес. Тај дуг је преко 50 милиона евра. Звездин дуг је мањи, али и да је толики, био би теже подношљив – рекао је Вучић.