Прочитај ми чланак

Лутовац: Вучић упорно покушава да разбије Демократску странку

0

Председник Демократске странке (ДС) Зоран Лутовац изјавио је данас да ДС има велику одговорност у „борби против режима председника Србије Александра Вучића који безуспешно покушава да је разбије и дестабилизује“.

„ДС је на правом путу, на путу повратка некадашње снаге и зато не чуди што је Вучић последњих дана активирао све ресурсе у безуспешном покушају да разбије бојкот избора и консолидацију Демократске странке“, рекао је Лутовац а саопштила је та странка.

FOTO: Srbin.info

Он је навео да су наредних неколико месеци „кључни за отпор Вучићу и да ће зато ДС показати озбиљност и одговорност и око себе окупити проевропске реформске снаге друштва“.

Додао је да ће ДС са осталим колегама из опозиције показати и „Вучићу и међународној заједници да не пристају да буду црна тачка Европе“.

„Улазимо у завршницу борбе против Вучићевог режима који је вратио Србију педесет година уназад. Режим пуца по свим шавовима и сад покушава свим силама, користећи све државне ресурсе да разбије Демократску странку и јединство опозиције, али у томе неће успети“, рекао је Лутовац.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!