Прочитај ми чланак

ЛУПИО И ОСТАО ЖИВ – Вучић: Без нас БМВ и Мерцедес не би постојали! (ВИДЕО)

0

Александар Вучић је данас посетио инжењерски центар у немачкој фабрици ЗФ Србија, у Панчеву, која се бави производњом ауто-делова и компоненти за ауто-индустрију, бродове и железницу. Том приликом је изрекао толико бламантне тврдње, да су његови немачки партнери вероватно пукли од смеха, само што нису смели да то јавно покажу.

Наставља напредњачки лидер да брука Србију пред странцима, представљајући је као неког без чијег постојања и функционисања би читава Европа стала.

– Ти аутомобили (БМW и Мерцедес) не би постојали без учешћа Србије, не би могли да се крећу. Оба погонска мотора долазе из Србије, долазе из Панчева. Ми смо ти који правимо будућност европске аутомобилске индустрије, заједно са нашим немачким пријатељима – рече Вучић и остаде жив, а на опште запрепашћење присутних.

Похвалио се Вучић како му је немачка канцеларка својевремено, када јој је рекао да ЗФ долази у Србију рекла „Стварно?“

– Тад сам схватио колико је то важно – истакао је први напредњак, похваливши се како данас у немачким компанијама у Србији ради 71.000 људи, које је изрекламирао као јефтину радну снагу.

Ето, када ускоро буде сумирала резултате своје шеснаестогодишње владавине, Ангела Меркел би требало да се пред читавом немачком јавношћу захвали Вучићу, што Немачка није доживела колапс захваљујући храбром напредњачком вођи.

Да ли ће Меркелова знати да цени ову Вучићеву жртву, остаје да се види.