Прочитај ми чланак

Љуби је чика Алек – МЛАДА НАДА СНС: Опозиција нас опструише у Скупштини!

0

Кодекс о понашању посланика није раније усвојен због опструкције опозиционих посланика - изјавила је јуче најмлађа посланица Српске напредне странке Невена Ђурић, којој је ово први мандат у Скупштини.

Скупштинска сала последњих месеци постала је терен напредњака са којег упућују разне увреде како опозиционим политичарима, на челу са лидером Странке слободе и правде Драганом Ђиласом, тако и свим јавним личностима са интегритетом.


Тако смо могли да чујемо да „Ђилас хоће да убије Вучића и његову породицу“, „да Драган Бјелогрлић треба да напусти Србију“, „да Сека Саблић није патриота“, „да је Ђилас води јавне финансије“, и још много бисера, и то све од посланика напредњака. Сви су играли на сигурну карту – „пљување“ по Ђиласу и опозиционим политичарима, који нису присустни у сали, без обзира да ли је оно што су износили јавно из скупштинске сале тачно или није! А све због једног истог циља – да се додворе свом шефу Александру Вучићу.

Међутим, најмлађа посланица са листе „Александар Вучић – за нашу децу“ Невена Ђурић из Крушевца, која је приликом бирања на ову функцију рекла да ће се потрудити да „спроводи политику која доноси напредак и бољи живот свим грађанима, кроз институције система и унапређење образовања“, само је једна од младе гарнитуре напредњака која „бриљира из Скупштине“.

На које посланике опозиције је мислила током свог обраћања, кад у Скупштини нема опозиционих посланика, никако није јасно! Али, проверени рецепт за аплауз и јавну похвалу како Атлагића, Орлића, Мартиновића, тако и Вучића, сигурно је заслужила!