Прочитај ми чланак

ЉАЈИЋ СЕ УМОРИО ОД ПОЛИТИКЕ, неће да буде министар у следећој Влади

0

Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић изјавио је да је одлучио да не буде министар у следећој Влади Србије, јер се уморио од дневне политике, а и јавност се уморила од њега.

Додатни разлог за ту одлуку је и кампања коју против мене воде Муамер Зукорлић и Војислав Шешељ, а која је незабележена у парламенту, рекао је Љајић за Блиц.

Љајић је оценио да је у Србији лаж постала легитимно оружје политичке борбе и оценио да политика више није такмичење ни идеја нити концепт, већ бувља пијаца где за паре можете, без икаквих последица, да нападате политичке противнике. Све је дозвољено, ми се на то навикавамо и нико се не буни, а ја у тој каљузи више не желим да учествујем, казао је Љајић.

Додао је да ће се посветити даљем јачању странке и да Шешељ и Зукорлић остану на маргинама, где им је и место.

Љајић је рекао да о одлуци да у наредној Влади не буде министар још није обавестио председника Србије Александра Вучића и премијерку Ану Брнабић.

Давно сам то најавио као могућност, а све што се сада дешава у парламенту само је убрзало ту одлуку. И прошли пут сам био у озбиљној дилеми да ли да уђем у Владу или не, рекао је Љајић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!