Прочитај ми чланак

КОНТРАПРОТЕСТ Ботови вечерас пуштају са прозора „Ђиласе врати паре“

0

Како Директно.рс сазнаје, по Србији се увелико преко СНС инфраструктуре шаље снимак на коме се чује скандирање снимљено у студију слогана "Хеј, хеј Ђиласе, врати паре, лопове!"

Ово је, како објашњавају извори из СНС, очајнички потез да се заустави и исконтрира спонтаном грађанском незадовољству које цела Србија већ три вечери испољава у акцији „Буком против диктатуре“. Сазнајемо да ће се овај снимак пуштати вечерас од 20.15 часова током гостовања Александра Вучића на РТС.

Сазнајемо да су највиши функционери СНС, синоћ снимали скандирање овог слогана, наводно спонтаног, и од јутрос се из страначке централе СНС снимак шаље свим одборима по Србији.

Ово и овакво понашање неодољиво подсећа и враћа нас у 1997. годину и време контрамитинга за Слободана Милошевића које су организовали исти актери као и данас – Жељко Митровић, Александар Вулин и друштво, са тим што им се овог пута прикључују и појачања СНС у виду Горана Весића и Владимира Бебе Поповића.

Оно што је свакако извесно – са или без овог перформанса, српски брод се опасно љуља. То није нимало добра вест за грађане, а још мање за оне СНС перјанице са брода које ће прве побећи. Стога, апелујемо на идејне творце – не играјте се са безбедношћу свих нас, не изазивајте сукобе због још једног дана власти!