КО ЈЕ ОД ПОЗНАТИХ КОД ЦРВЕНИХ: Репер, глумци и спортисти на листи социјалиста

0

Глумица Јелица Сретеновић, адвокат Тома Фила, фудбалски тренер Љупко Петровић, рукометаш Ратко Николић и репер Стефан Цвијовић Цвија неки су од кандидата на листи Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије за парламентарне изборе, коју је потврдила Републичка изборна комисија.

У првих десет на листи, сем лидера странака Ивице Дачића и Драгана Марковића Палме, нема ниједног високог страначког функционера, али је зато на петом месту некадашња логорашица из Јасеновца Смиља Тишма, на шестом адвокат Тома Фила и на деветом фудбалски тренер Љупко Петровић.

Висококотирана на листи је и глумица Јелица Сретеновић на 13. месту, која је иза себе оставила познате социјалисте, као што су Жарко Обрадовић, Предраг Марковић. Ђорђе Милићевић и Владан Заграђанин.

Од познатих лица ван света политике кандидати социјалиста за посланике су и бивши рукометни репрезентативац Ратко Николић на 39. месту, два места иза њега је репер Стефан Цвијовић Цвија, док је глумац Марко Стојановић 61. на листи.

Како су социјалисти најавили приликом предаје листа, половина имена на њој су нова лица, а на листи је 43 одсто жена.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!