Прочитај ми чланак

КНЕЖЕВИЋ Срби са Косова окрећу леђа Вучићу! Изашли су на улицу, морамо их подржати

0

Богу хвала и добро је што су данас Срби са севера Косова протестујући против Албанског насиља над Миланоим Миланковићем изашли на улицу, супротставили се агресору истовремено окрећући леђа Вучићу и скандирајући "Издаја, издаја" за Србин инфо ексклузивно је рекао један од оснивача народне иницијативе "Нема предаје Косова", Дамњан Кнежевић, коментаришући данашњја дешавања на северу Косова.

Кнежевић је још и подвукао да због Вучићеве издаје и слабости опозиције Срби са Косова на жалост немају на кога јаког да се ослоне у централној Србији, те зато морају, пре свега, ослањајући се на сопствене снаге бране од Албанског и НАТО окупатора.

-Зато је веома важно да ми као обични грађани и јавно подржимо борбу Срба са Косова, те осудимо Вучићев режим као издајнички, рекао је Кнежевић закључивши да због Вучићеве изјаве по питању Косова да свако онај који је данас члан Српске напредне странке није за њега Србин.

А шта је још по писању медија у Србији у вези данашњих догађаја у Косовској Митровици рекао оснивач „Нема предаје Косова“ погледајте у видео-прилогу изнад па о свему донесите свој ваљани суд.